Novice in obvestila

POVABILO K SODELOVANJU PRI NASTAJANJU NOVE ŠTEVILKE OBČINSKEGA GLASILA GORIČKI VRH

Naša prihodnja številka glasila Gorički vrh je že v nastajanju. Vabljeni k sodelovanju s prispevki o dogodkih, ki so se Vam skozi leto še posebej vtisnili v spomin, če pa imate za naš uredniški odbor zanimivo zgodbo, nas povabite medse, da jo predstavimo širši množici.

Tokratna rdeča nit glasila je »DRUŽINA« .

Svoje prispevke pošljite na elektronski naslov odgovorne urednice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na telefon: 070 899 916 (Suzana) najpozneje do 23. 2. 2018.

V kolikor pa ste zainteresirani za objavo oglasnega sporočila v občinskem glasilu, pošljite besedilo z logotipom v jpg. obliki na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na CD-ju na naslov občinske uprave, Sveti Jurij 13. Cena za reklamno oglasni prostor glede na velikost oglasnega sporočila znaša:1/1 strani - 90,00 EUR, 1/2 strani - 60,00 EUR, 1/3 strani - 40,00 EUR,1/4 strani - 30,00 EUR, 1/8 strani - 20,00 EUR. Vse cene so z že vključenim DDV-jem. Objava oglasa se plača v naprej in šele po poravnavi stroškov objave oglasa, občinska uprava oglas posreduje uredniku občinskega glasila. Prednost imajo oglasi po vrstnem redu vplačil, do zapolnitve oglasnega prostora. ROK ZA ODDAJO OGLASA: 23. 2. 2017. ROK ZA PLAČILO: V PETIH DNEH OD PREJEMA RAČUNA.

Uredniški odbor za pripravo glasila »Gorički vrh«