Novice in obvestila

TEČAJ DIGITALNE FOTOGRAFIJE

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi zaposlene odrasle na brezplačni tečaj Digitalne fotografije,  v okviru katerega boste spoznali načine urejanja in obdelave digitalnih fotografij ter priprave in oblikovanja digitalne fotoknjige.

 

Fotografski tečaj je namenjen zaposlenim odraslim, ki imate digitalni fotoaparat in se želite spoznati z možnostmi, ki jih ponuja področje digitalne fotografije. Tečaj fotografije je sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela. Vsebina tečaja bo prilagojena željam udeležencem in bo potekala v skupini 12 udeležencev. Na tečaj prinesite svoje digitalne fotoaparate.

Tečaj se bo odvijal v Bistri hiši v Martjancih, Martjanci 36, 9221 Martjanci v popoldanskih časih in bo razdeljen na več srečanj. Termin začetka izvajanja tečaja je predviden v četrtek, dne 1.6.2017, ob 16:00 uri, oziroma prej, ob zapolnitvi prostih mest.

Tečaj je za udeležence brezplačen, primeren tako za začetnike, kot tiste, ki že imajo nekaj znanja s področja fotografije. Namenjen je zaposlenim odraslim, prednostno starejšim od 45 leta starosti. Prijave na tečaj zbiramo do 30.5.2017 po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

V primeru vprašanj pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na telefonsko številko 02 538 13 54.

pdfDigitalna fotografija maj junij 2017703.44 KB